Sipas tij njerezimi duhet te shkoje drejt zhdukjes, mos te kete riperteritje jeta. Femijet jane gjeja me e bukur qe mund te mdodh ne jeten e nje personi. Gjithsesibgjithkushbka te drejte te beje cfare te doje me jeten e tij. Respekte per kengetarin!
Pasurija e jetes jan fëmijet Inshaallah zoti krejz i begaton ato jan kuptimi jetës Jam Bab i 2 fëmive kuptimi dhe krenaria e jetes jan fëmit Shpresoj rinija mos tmarri shembull nga ky njëri jeton me fantazia
Filluan komentet e budallenjve, do ju japi juve llogari ai pse sdo femije. Jo te gjithe duhet te behen prinder, jo si ju qe pillni si lepuj. Arritjet tuaja ne jete jane vetem ata femijet qe beni, qe mund ti bej cdo kush. Armend je fantastik ❤
@@ermelindagjoni452Edhe me kan gej munesh me ba fmi. Po secili i di arsyjet e veta mos folni palidhje eshte e drejt e secilit me zgjedh cfar don per jeten e tij
@@plisiibardhi2138 mendon se Armendi ska pas çka tju ofroj?! Ai po thot ska desht se kushtet i ka pas! Edhe ai vet ka thene pse ta justifikojm ne?! Mua shume me vjen keq per ate qe ska mund me pas femije ama ky.....😮
Mos e thuaj ate te jesh Babi i nje femije eshte mrekullia vet pyeti ata qe sa shume e duan po nuk e kan te shkruar nga Zoti te ken femij pyeti se si ndjehen.. uroj te te vi deshira dhe te kthehesh te lexosh komntin qe ke shenuar se sa i shemtuar do te duket...
Ata qe nuk kane femije nuk kane jetuar kurre e nuk e kan dit kurr kuptimin e jetes. Nqs ka pas fatkeqesi dhe nuk ja ka cu Zoti, eshte fatkeqesi, dhe ma mire me e than: kam dasht po nuk ishte kismet. Nqs vertet nuk ka dasht sepse e ka zgjedh vet mos me pas, kjo asht fatkeqesi mbi fatkeqesi, sepse sja ka provu kuptimin jetes dhe plus nje fakteqesi me teper, nuk eshte mire ne tru. Une per vete kur skam pas femije paskena jetu kot. Tash po jetoj qe Zoti i madh mi ka fal fmine e mka beku jeten. I jam falenderuese perultesisht🙏🏻. Coja Zot fmine kush si ka, por coji Zot dhe trute dikuj qe si ka😮
Pendohu per ket mesazh fshije se po prek shumë njerëz, ka shumë njerez duan qe te jenë prinder por nuk kemi mundesi Bile edhe duhesh te kerkosh falje per kete ofendim te shumë njerzve.
@@grenza021ju paskeni rrjedh nga trut, e pse ty duhet me te marr leje me komentu apo me shpreh mendimin tem? Po ti kush je qe gjykon „gjykimin“tem? Ja pafsh hajrin dhe ti…
Fare Arbeni nuk po gabon I bashkohet sinqerisht gjeniu botror.Qka me duhet mue femijet e askuj 3 Mesa e nipi i kriminelit ordinar miku anmiku nr 1 imi sdin qka me kan e qka me thone pse edhe Nënë e tyre me e zeze si I vellai mesuese teper primitive e 1001 mekate
I kam 4 fëmi mendoj se zoti i madhë um ka desht shumë mi ka dhuruar 4 dhurata të pa paguara 🙏❤️❤️❤️❤️
Nobody cares
Armendi dhe Aida një qift fantastik qe kanë jetu me art dashuri dhe harmoni me njëri tjetrin ♥️♥️
Sipas tij njerezimi duhet te shkoje drejt zhdukjes, mos te kete riperteritje jeta. Femijet jane gjeja me e bukur qe mund te mdodh ne jeten e nje personi. Gjithsesibgjithkushbka te drejte te beje cfare te doje me jeten e tij. Respekte per kengetarin!
Ky njeri ka nevoj per ndihmë😔
Pasurija e jetes jan fëmijet
Inshaallah zoti krejz i begaton ato jan kuptimi jetës
Jam Bab i 2 fëmive kuptimi dhe krenaria e jetes jan fëmit
Shpresoj rinija mos tmarri shembull nga ky njëri jeton me fantazia
O njerz mos para gjykoni se keshtu zoti e ka fal edhe pse nuk ka fmi i din ky arsyjet e veta ky eshte ky dhe kjo eshte jeta e vet
Shum e vertete
Aq mbush shqiptari, shyqyr na kane shtuar popullsine keta komentuesit me 2 gram tru.
Filluan komentet e budallenjve, do ju japi juve llogari ai pse sdo femije. Jo te gjithe duhet te behen prinder, jo si ju qe pillni si lepuj. Arritjet tuaja ne jete jane vetem ata femijet qe beni, qe mund ti bej cdo kush. Armend je fantastik ❤
Nuk po thot se zoti nuk mi ka fal mas vakti thot nuk kam dasht😢
Po ky asht gej prandaj
Prandaj tregohu i sinqerte thuaj qe jam gej por jo qe si dua femijet nuk ka gje me te bukur se femijet o idiot
@@ermelindagjoni452edhe un mendoi
@@ermelindagjoni452Edhe me kan gej munesh me ba fmi. Po secili i di arsyjet e veta mos folni palidhje eshte e drejt e secilit me zgjedh cfar don per jeten e tij
Dr,-hany atchan marvelous Quran..-mos paragjykoni
Ska njeri qe ska deshir mos me pas femi por ti ma mir thuj qe zoti e paska shkru mos tkem femi
armend sh gabim
Mir bile qe nuk tha skum mujt meba po tha nuk kum dasht
Armendi shume trasparent eshte dhe per menimin tim ska than asigja gabim, dhe ai i sqaroj shume gjana,ska shume ven per fjal
Uauuu edhe qeto e degjuam! Çfare njerz paska!😢
Njerzit boten e rrotullojne me pas femije, edhe keshtu paska?!
E ka thene ashtu sepse nuk ka dashur te duket si gjyna qe nuk ka femi per at esht shprehur ashtu
Me mir ti mos i kesh se sa ti kesh e mos te kesh qfar ti ofrosh ,une i kam te gjitha po femi jo ,dhe prap jam i lumtur.
@@plisiibardhi2138 te njejten situat sikur ti jam dhe un jeta vazhdon si do qe vjen duhet ta shijojm lumturin
@@plisiibardhi2138 mendon se Armendi ska pas çka tju ofroj?! Ai po thot ska desht se kushtet i ka pas! Edhe ai vet ka thene pse ta justifikojm ne?! Mua shume me vjen keq per ate qe ska mund me pas femije ama ky.....😮
@@tk2542 eshte fjala ne pergjithsi
Mos rej ,kush te paguan me then keshtu
Ka pas frik se dashurohet ne fmi te vetin!!! ka shum raste ksi, ky eshte asi
Njerz behi Demokrat , akceptoni gjdo mendim te tjetrit, e mos gjykoni .. shkurt ky eshte mendimi ti dhe jeta ti .
oki kurr me tru splaket perat ska dasht me pas fmi mendon se jeta asht veq ekti po fmit jan dhurat per jeten n teardhmen
O zot sa i shèmtuar Arment pse 😢
Ki ka qen shum i bukur
Edhe mua me mungon instikti per te qenë baba, prandaj nuk kam femije. Ndihem mire qe ne kosove ka njerez qe ndihen si une, te pershendesh shume.
Mos e thuaj ate te jesh Babi i nje femije eshte mrekullia vet pyeti ata qe sa shume e duan po nuk e kan te shkruar nga Zoti te ken femij pyeti se si ndjehen.. uroj te te vi deshira dhe te kthehesh te lexosh komntin qe ke shenuar se sa i shemtuar do te duket...
🐄🐮
Tmerrr breee koka ky 😮😮😮
Ky po kerkon ndihme ,jeta pa femije eshte e pashpirte. Megjitheate kete zgjillje ke bere ti prsonalisht por mos na e shisni sikur eshte gje e mire
Esht vetem mendimi yt dhe i bashkshortes tende pse te tjeret te lendohen se kuptoj
Ata qe nuk kane femije nuk kane jetuar kurre e nuk e kan dit kurr kuptimin e jetes. Nqs ka pas fatkeqesi dhe nuk ja ka cu Zoti, eshte fatkeqesi, dhe ma mire me e than: kam dasht po nuk ishte kismet. Nqs vertet nuk ka dasht sepse e ka zgjedh vet mos me pas, kjo asht fatkeqesi mbi fatkeqesi, sepse sja ka provu kuptimin jetes dhe plus nje fakteqesi me teper, nuk eshte mire ne tru. Une per vete kur skam pas femije paskena jetu kot. Tash po jetoj qe Zoti i madh mi ka fal fmine e mka beku jeten. I jam falenderuese perultesisht🙏🏻. Coja Zot fmine kush si ka, por coji Zot dhe trute dikuj qe si ka😮
E kush je ti?????
Kush ta dha te drejten me gjyku?
Cdo njeri Zgjedh ne Jete si ja don shpirti.
.....ja pafsh hajer!
Pendohu per ket mesazh fshije se po prek shumë njerëz, ka shumë njerez duan qe te jenë prinder por nuk kemi mundesi
Bile edhe duhesh te kerkosh falje per kete ofendim te shumë njerzve.
@@syzanesalihi1464 me ke e ke moj?
@@syzanesalihi1464 per ke e ke kete koment moj?
@@grenza021ju paskeni rrjedh nga trut, e pse ty duhet me te marr leje me komentu apo me shpreh mendimin tem? Po ti kush je qe gjykon „gjykimin“tem? Ja pafsh hajrin dhe ti…
drakulla
Ky as burr as gru
A burr a grua 1:13
Me mire thuaj jam gay
I'm Gay (Albanian) And Very Proud Of It. Armend Must Be 100% Gay Too.
Veq lahperat bojn fmi hahahaaa 😂
Fare Arbeni nuk po gabon I bashkohet sinqerisht gjeniu botror.Qka me duhet mue femijet e askuj 3 Mesa e nipi i kriminelit ordinar miku anmiku nr 1 imi sdin qka me kan e qka me thone pse edhe Nënë e tyre me e zeze si I vellai mesuese teper primitive e 1001 mekate
Po qa ka ne qafe Rruza 7:37
Kam qené 4vjec e mbaj mend ket Armendin knojke me Aida Barakun
Aiden e ka gru
Koka ba si me dal.prej varri vampir nuk di si mundet me kan ndryshe vampiri shikone o popull